Utvecklingsinriktad och vass säljare

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen ca 400 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2016 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital. Sedan 2007 tillhör även SAVO EFG Koncernen.


 Vill du tillhöra teamet i ett av Skandinaviens ledande kontorsstolsvarumärken?


SAVO

SAVO designade sin första stol år 1945. Genom åren har vi utvecklats och använder konceptet "Beyond ergonomics". Detta koncept behöver egentligen ingen förklaring - allt du behöver göra är att sätta dig ner så tar stolen hand om resten. Enjoy the difference! Vi spenderar alltmer tid framför våra skärmar. Detta innebär att kontorsstolen blir en viktig del i din vardag. Ergonomi, estetik och komfort är viktigare än vad du tror. SAVO Office Seating är en av Skandinaviens ledande producenter inom segmentet kontorsstolar. Idag ägs varumärket av EFG European Furniture Group. Tack vare en imponerande och pågående tillväxt söker vi nu, till Stockholmsområdet, ytterligare en resurs till teamet. Vi arbetar internationellt och allt supportas genom vår centrala säljsupport och produktion som är lokaliserad i Tranås. För ytterligare information besök gärna vår hemsida www.savo.com.

Tjänsten
I din roll kommer du att fokusera på försäljning och marknadsföring av Savos produktportfölj till definierade målgrupper i Stockholmsregionen. Våra målgrupper består av olika typer av aktörer. Du kommer att ha daglig kontakt med arkitekter och designers, etablerade som nya återförsäljare, slutkunder, och i viss mån, även ergonomer. Då vi arbetar både nationellt och internationellt får du som person  möjligheten att skapa breda och goda kontaktnät och på så sätt uppnå verksamhetens mål. Tjänsten innebär en del resor.

Vem är du?
Du är en person som brinner för att skapa goda relationer och som vill framåt! Att tänka "outside the box" driver dig i ditt arbete. Du är duktig på att planera din tid och att driva egna, interna och externa, projekt är något som du är van vid. Du har kunskap och erfarenhet av B2B-försäljning och är målinriktad som person. Du  drivs av framgång inom såväl försäljning som av hög aktivitetsnivå. För tjänsten krävs det att du är engagerad, proaktiv och gillar affärsutveckling! Då tjänsten innebär daglig kontakt med olika typer av intressenter krävs en hög social förmåga och att du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift, på engelska och svenska. Vi ser det som positivt om du har tidigare arbetslivserfarenheter inom inredning och/eller försäljning av möbler. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Så - gillar du affärsutveckling, försäljning, skapa goda relationer och att arbeta med engagerade kollegor? 

Övrig information
Placering:   Stockholm.  
Anställningsform: Tillsvidare. Heltid.
Har du några frågor och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta KG Arvidsson  på tel. +46 (0)70 584 61 38 eller via  mail: kga@savo.se.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 2 mars 2018.


Besök oss gärna på Stockholm Furniture Fair den 6-10/2. Du finner oss i monter A37:28!

 

Ansökan