Event Coordinator

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen 450 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2014 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital.

Vill du jobba som Event Coordinator? Vi på Internsupport söker vikarie för Johanna Fransson under hennes föräldraledighet fr.o.m. oktober och ca 1 år framöver.

Arbetsuppgifter
Som Event Coordinator ansvarar du för bokningar och planering av våra externa och interna events. Du kommer att vara den som tar emot företagets interna och externa gäster och ser till att de får ett trevligt och professionellt bemötande.

Arbetsuppgifterna innefattar att:

  • Ansvara för servicen kring eventuella evenemang och tillställningar
  • Se till att konferensrummen ser snygga och prydliga ut
  • Ansvara för cateringinköp
  • Vara behjälplig med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom konferensen.

Du ansvarar för bokning av vår poolbil i Tranås samt för bokningar i EFG Villan och är den som har kontakten med våra gäster

Vem söker vi?
Du är serviceinriktad, representativ, flexibel och trivs med att möta människor. Du motiveras av att ligga steget före och ser vad som behöver göras. Vidare ser vi att du är van att arbeta självständigt och har en god initiativförmåga. Du har även god IT-vana.

Frågor och ansökan
Tjänsten är på deltid och tillträds under hösten. Ansvarig chef är Carina Enell.

Låter det intressant? Eller har du någon i din bekantskapskrets som är intresserad? Kontakta Carina Enell via mail carina.enell@efg.se eller tel 0140-67 645, senast den 25 augusti 2016. 

Ansökan