Brand Sales Representant för Savo

EFG European Furniture Group designar, utvecklar och producerar möbler för kontor och offentliga miljöer under varumärkena EFG och Savo. EFG erbjuder ett komplett utbud av flexibla och hållbara möbler för alla typer av arbetsmiljöer. Savo är vårt premiumvarumärke för kontorsstolar. Våra produkter säljs via auktoriserade återförsäljare, partners och interiörspecialister. Våra kärnmarknader är Sverige, Norge, Danmark och Finland. Idag kombinerar vi outsourcad komponentproduktion med egen produktion, montering och logistik i Tranås, Sverige. Läs mer om oss och våra produkter på www.efg.se samt www.savo.com

Är du en utåtriktad och engagerad person som älskar att träffa människor och jobba med ett brett sortiment med arbetsstolar av högsta kvalitét? Då kanske du passar perfekt ihop med oss på SAVO.

EFG European Furniture Group AB söker nu en positiv och driven säljare till Stockholm med huvuduppgift att bearbeta arkitekter och inredningsdesigners för varumärket Savo. Savo är ett premiumvarumärke inom kontorsstolar och vår vision är att skapa den bästa sittupplevelsen varje dag genom produkter med excellent ergonomi och intuitiv design.

Du är en positiv och social person som älskar att träffa människor och knyta nya kontakter. Du har ett gediget intresse för möbler och inredning, men du behöver inte nödvändigtvis komma från möbelbranschen. Vi tror att har du bara "det" så kommer vi kunna lära dig vad du behöver kunna om våra produkter för att lyckas i ditt arbete hos oss.

Du kommer ingå i ett härligt säljteam med bra gemenskap där alla hjälper varandra. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du planerar själv dina dagar för att jobba så effektivt som möjligt och nå uppsatta försäljningsmål.

Du kommer bland annat att organisera säljbesök, utreda kundbehov, demonstrera våra produkter, hålla i event och delta på de mässor Savo är representerade på. Du hjälper till med produktkunskap, villkor och strategi i projekt samt håller koll på marknadssituationen likväl som på försäljningsstatistik.

Du har ett inre driv som gör att du är bra på att arbeta proaktivt och som får dig att göra allt för att uppnå våra mål. Du har lätt för att jobba både på egen hand och i grupp och du har god datorvana med kunskaper inom Office-paketet och Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom säljarbete B2B eller utbildning inom området.
Om du har högskoleexamen inom ekonomi, design, marknadsföring eller likvärdigt är det ett plus men inget krav.

Övrig information
Tjänst: Tillsvidare. Heltid.
Plats: Stockholm, Sverige.
Sista ansökningsdatum: Fredag 14 maj, 2021. 

Du kommer utgå från Stockholm och ingå i det svenska teamet som också är en del av vårt internationella säljteam.

Om du har frågor om tjänsten så kontakta Country Manager Sweden linda.gustafsson@efg.se.
Gällande frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR på mailadressen helen.nordvall@efg.se.

Låter detta som något för dig? Tveka inte, utan skicka in din ansökan idag.

Ansökan