Spontanansökan till vår produktion i Tranås

EFG European Furniture Group AB är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Vi arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika. Sortimentet är uppbyggt av produkter och varumärken som täcker alla inredningsaspekter för kontor och offentlig miljö. Vi utvecklar, producerar och marknadsför möbler under egna varumärken: EFG och SAVO. Sedan 2018 ingår EFG i Input Interiör-koncernen.

Är du intresserad av att arbeta med montering och/eller truckkörning samt söker nya utmaningar, men hittar ingen ledig annons som matchar din profil?

Skicka in en spontanansökan till vår produktion här i Tranås. Vi på EFG söker ständigt efter fler stjärnor som vill arbeta hos oss som montörer och/eller truckförare.  Vi monterar olika typer av kontorsmöbler till exempel stolar, förvaringsskåp, hurtsar, skärmar och andra specialbeställda produkter.

Vi söker dig som är över 18 år. Du kommer att arbeta i team men i arbetet som både montör och truckförare innebär också att man kan ta egna initiativ och är självständig. Om du söker arbete som truckförare efterfrågar vi truckkort. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenheter av att arbeta i en produktion eller inom en industri. Som person är du ordningssam, social och stresstålig. För att kunna förstå vår säkerhetsinformation och våra skriftliga instruktioner kan du förstå och uttrycka dig på svenska.

Välkommen med din spontanansökan!

Ansökan